O echipa a Primariei Bacau a inceput, miercuri, refacerea parcarii din fata Colegiului Pedagogic, unde asfaltul s-a surpat din cauza tasarii terenului. Surparea s-a produs marti seara, când asfaltul a cedat sub o masina stationata.

Initial, la fata locului au ajuns echipaje ale ISU, care au apreciat ca groapa s-a produs din cauza ca acolo ar exista un camin tehnologic al Companiei de Apa. Faptul a fost negat insa de Razvan Gaina, directorul general al Companiei de Apa, care a spus ca in acel loc nu exista infrastructura care sa apartina CRAB.

In zona, de-a lungul anilor, au mai existat astfel de probleme, pentru ca terenul nu a fost tasat bine dupa o lucrare mai veche. Se pare ca ultima patanie a fost provocata de infiltratiile de apa provenita din ploile abundente.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. O dovada in plus despre jegul de oras in care suntem nevoiti sa traim. Continuati sa fiti lasi, dragi cetateni ai Bacaului, si veti vedea cum va continua jaful, dar cu alti indivizi la ,,butoane,,.

LĂSAȚI UN MESAJ