În urma furtunii de aseară, mai mulți arbori au fost doborâți sau rupți pe străzi, în incinte și în parcurile din Onești, cu producerea unor pagube materiale ce vor fi evaluate și centralizate. Numai în parcul municipal 6 copaci au fost smulși din rădăcină, iar alți 27 avariați parțial.

Echipele de muncitori ale SC DPP Onești SA au intervenit la scurt timp pentru îndepărtarea copacilor căzuți și vor continua această activitate până la eliminarea tuturor efectelor și urmărilor vijeliei.

“În dotarea SC DPP Onești SA există un singur utilaj PRB, fapt ce va produce unele întârzieri în intervențiile desfășurate, dar îi asigur pe toți cetățenii că echipele de lucrători vor ajunge în fiecare zonă din oraș!”, spune primarul Nicolae Gnatiuc.

Este posibil ca aceste intervenții să producă un disconfort fonic, prin utilizarea diferitelor utilaje la debitarea și transportul materialului lemnos.

“Din acest motiv, le cerem scuze oneștenilor și facem apel la bună înțelegere, asigurându-i că se depun eforturi pentru limitarea timpilor de execuție a lucrărilor!”, a mai declarat primarul Oneștiului.PUBLICITATE