Poliţiştii din comuna Buhoci au fost sesizaţi, la data de 11 august a.c., în jurul orei 17.30, de către un localnic de 55 de ani, despre faptul că trei personae îi sustrag porumb de pe un teren situate pe raza comunei.

La faţa locului poliţiştii au identificat un autoturism şi pe proprietarul acestuia, un tânăr de 20 de ani din localitate, iar în portabgajul autoturismului se aflau aproximativ 200 de kg de stiuleţi verzi de porumb.

Din verificări a rezultat că doi tineri de 16 şi 22 de ani, din comuna i-au solicitat celui de 20 de ani să meargă cu autoturismul pe terenul agricol pentru a-i ajuta să transporte porumb la domiciliu, iar în momentul în care şi-a făcut apariţia proprietarul tinerii de 16 şi 22 de ani au fugit.

PUBLICITATE

Porumbul sustras a fost restituit persoanei vătămate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Veniti in piata centrala si vedeti cat porumb se vinde de catre indivizi care nici nu stiu cum arata sapa iar politia primariei tace malc nu tu carnet de producator nimic totul furat . dar ne in tara asta se incurajeza hotia nu munca

LĂSAȚI UN MESAJ