Pentru Sport Club Bacau, sezonul va incepe pe 27 august. Cu un drum la Pascani si cu un meci impotriva “mezelarilor” de la Kosarom. Totul, in cadrul turului patru al Cupei României, penultimul dinaintea intrarii in competitie a echipelor de Liga l. La adversare de prima liga viseaza si cei de la Sport Club. Ba chiar la mai mult de atât!

“Cu o doza de sansa, se poate ajunge in finala, iar de acolo, in cupele europene. Ce-i drept, pentru o formatie de liga secunda, ca a noastra, posibilitatea este destul de redusa, dar asta nu inseamna ca nu vrem sa mergem cât mai departe in Cupa”, a declarat antrenorul SC-ului, Viorel Tanase, care a etichetat Kosaromul pregatit de Vasile Simionas drept un “adversar acceptabil, inferior noua, dar care trebuie tratat cu atentie, pentru a evita o supriza neplacuta”.

Sunt pusi in garda

Baietii de la Sport Club stiu foarte bine cum e sa-ti ramâna mezelu-n gât. Au patit-o acum mai putin de un an. Chiar la Pascani, acolo unde au fost invinsi de gazdele de la Kosarom cu scorul de 2-1. Tanase nu considera relevant esecul suferit de echipa sa in sezonul trecut, pe terenul “mezelarilor”:

“Noi trebuie sa ne gândim la ce va fi de acum incolo, nu la ce a fost, mai ales ca s-au schimbat mult datele problemei. Personal, nu acord mare importanta acestui gen de statistici. Ma voi ingriji insa ca moralul jucatorilor mei sa fie unul cât mai ridicat pentru meciul de la Pascani. Faptul ca in turul precedent Kosarom s-a impus la Roman, contra Petrotubului, cu 2-0 ne pune in garda”.

Trei partide in minus

Programul complet al meciurilor: FCM Dorohoi – Rapid Suceava, Kosarom Pascani – Sport Club Bacau, Sporting Liesti – Dunarea Galati, Viitorul Axintele – Farul Constanta, FC Voluntari- Unirea Slobozia, Juventus Bucuresti – ACS Berceni, CS Balotesti – Sportul Studentesc, Inter Clinceni – FC Clinceni, Petrolistul Boldesti – CS Mioveni, FC Papauti – Gloria Buzau, Ariesul Turda- Unirea Târlungeni, Chindia Târgoviste – ALRO Slatina, SCM Arges Pitesti – FC U Craiova, Aurul Brad- Minerul Motru, Pandurii 2- CS U Craiova, Avântul Bârsana – Olimpia Satu Mare. Partidele Sanatatea Cluj – FC Arges, Ripensia – CS Turnu Severin si FC Hidiselu de sus – CS Luceafarul Oradea nu se disputa, echipele oaspete fiind desfiintate.PUBLICITATE