Fotbal feminin/ Liga 1: Pisici fara gheare

0

Start de sezon fara puncte si fara goluri marcate pentru echipa de fotbal feminin a Magurii 2012 Bacau.

Surclasate pe teren propriu de Universitatea Alexandria, la primul joc disputat in aceasta toamna in campionatul Ligii 1, Pisicile Rosii nu au reusit sa scoata ghearele nici in cea de-a doua partida. Duminica, in runda a treia, formatia antrenata de Vasile Jercalau a cedat cu 0-2 partida sustinuta in deplasare impotriva craiovencelor de la Real 2.

La finalul acestei saptamâni, Pisicile vor reveni pe teren propriu, insa vor avea parte de un alt adversar dificil: pe “Lucretiu Avram” vine a doua clasata, Selena Constanta, echipa cu punctaj maxim.

PUBLICITATE

Daca Magura 2012 se afla pe sec, in schimb cealalta echipa de fotbal feminin a judetului, FC Onesti a spart gheata obtinând primul punct.

Duminica, in runda a treia a Ligii a 2-a, onestencele au remizat, 0-0, acasa, in compania Onixului Râmnicu-Sarat. Runda urmatoare, programata duminica, 16 octombrie, formatia antrenata de Viorel Voicu va juca tot la Onesti, contra aradencelor de la Piros Security.

Dupa primul punct, vine si prima victorie?

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ