aA fost un meci echilibrat si cred ca echipa care ar fi inscris ar fi castigat meciul”. Antrenorul Cristi Popovici are dreptate doar pe jumatate. Aseara, Otelul si FCM Bacau au oferit o disputa echilibrata, insa, de marcat a marcat cineva. A facut-o Bacaul prin M. Croitoru, cu 12 minute inainte de final. Nu a fost insa suficient pentru ca agalben-albastrii” sa plece de la Galati cu toate cele trei puncte. Si-asta pentru ca golul lui Croitoru a fost anulat eronat de arbitrul Bratu. Faza a fost cat se poate de simpla. De manual. Centralul din Amara a sanctionat cu lovitura libera indirecta o minge prinsa de Stanciu in urma unei pase la portar, M. Tanasa a executat rapid iar Croitoru a punctat, trimitand in poarta goala. Bratu a decis insa repetarea loviturii, iar sperantele de victorie ale bacauanilor s-au naruit odata cu sutul trimis in zid de catre Trofin. Meciul a avut fata acoperita de riduri, iar bacauanii au incercat sa descreteasca jocul combinand mai mult la firul ierbii. Starea terenului nu le-a permis-o, astfel incat, in prima repriza, tot ceea ce am putut obtine a fost un sut periculos trimis de Gheorghiu si parat de Stanciu. In replica, Galatiul a abuzat de mingi lungi creindu-si totusi o situatie buna de a inscrie, in minutul 36, atunci cand doar reflexul de exceptie a lui Manea s-a opus sutului trimis de Aldea. In partea secunda, antrenorul Otelului, Aurel Sunda a incercat sa impulsioneze atacul echipei sale, trimitandu-i in teren pe D. Oprea, R. Oprea si M. Alexandru. Desi a ramas cu un singur varf de meserie, M. Tanasa, secondat de M. Croitoru, Bacaul a fost mult mai aproape de victorie. Tanasa a ratat incredibil din careul mic, iar M. Croitoru a marcat acel gol pe care 99 de arbitri dintr-o suta l-ar fi validat. Vasile Bratu a fost cel de-al 100-lea arbitru, suficient pentru a compromite victoria Bacaului la meciul cu numarul 100 in Divizia A pentru Marius Croitoru.
Otelul Galati: D. Stanciu – A. Dumitru (46, D. Oprea), Zeciu, D. Munteanu, Somcherechi – Craciun, V. Tanase, Izvoreanu (65, R. Oprea), I. Dragomir – Aldea, Badescu (77, M. Alexandru). Antrenor: Aurel Sunda.
FCM Bacau: Manea – Apostol, Bojescu, David, Geaman, Ganea – Codreanu, M. Croitoru (87, Petcu), Trofin, Gheorghiu (75, Dobos) – Doltea (52, M. Tanasa).Antrenor: Cristi Popovici.
Arbitri: Vasile Bratu (Amara), Adrian Vidan si Florin Stanescu (ambii din Bucuresti).Scris de Dan SION