16 absolvenţi ai instituţiilor de învăţământ a Ministerului Afacerilor Interne şi-au început astăzi activitatea la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău

Luni 3 august a.c., 16 absolvenţi ai instituţiilor de învăţământ a Ministerului Afacerilor Interne s-au prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău, pentru a fi numiţi în funcţie potrivit pregătirii.

Cei 14 agenţi, absolvenţi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” din Câmpina şi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie “Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, au fost repartizaţi structurii de ordine publică şi îşi vor desfăşura activitatea în mediul rural.

PUBLICITATE

Doi absolvenţi ai Academiei de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti îşi vor desfăşura activitatea, potrivit specilaizării, în cadrul Biroului Juridic-IPJ Bacău.

Conducerea inspectoratului a transmis tinerilor absolvenţi să poarte cu demnitate şi mândrie uniforma de poliţist şi să pornească cu încredere pe drumul ales.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ