Consiliul Județean al Elevilor (CJE) Bacău în parteneriat cu Asociația pentru Promovarea Dezvoltării Personale (APDP), derulează în perioada 9 – 12 iunie 2016, proiectul COOLtural, un festival de muzică, dans și teatru, finanțat de programul de voluntariat pentru liceeni Youth Bank.

“Prin acest proiect, ne propunem să susținem și să promovăm tinerele talente, precum și tinerii artiști, implicarea în rândul tinerilor, să încurajăm manifestările prin muzică, dans și teatru” – se arata intr-un comunicat primit la redactie.

Pe parcursul a trei zile de festival, se desfășoară concursuri pe trei secțiuni: muzică, dans și teatru.

PUBLICITATE

În a patra zi, după premierea concurenților, va fi proiectat un film care are menirea de a promova arta cinematografică în rândul tinerilor, dar și înțelegerea mesajului ce poate fi transmis prin această formă de artă. Cele patru evenimente se vor desfăşura în locaţii publice ale municipiului Bacău, cât mai multe persoane având astfel acces la momentele susţinute de către liceeni.

13382256_852232751548585_704441937_n

Conceptul, este unul gândit de tineri și va fi implementat tot de aceștia. Echipa Consiliului Județean al Elevilor, împreună cu voluntarii ce se vor implica în această inițiativă vor fi sprijiniți de echipa Asociației pentru Promovarea Dezvoltării Personale.

Obiectivul organizatorilor este ca prin acest proiect să răspundă unei nevoi sesizate de către tinerii din comunitate, care își doresc să se implice, să fie activi, să se dezvolte, dar în același timp să-și pună în practică și aspirațiile, visurile.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ