La data de 03 august a.c., în jurul orei 12.00, poliţiştii din comuna Glăvăneşti, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe D.J 241, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism înmatriculat în Franţa.

Conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalele poliţiştilor şi şi-a continuat deplasarea pe un drum lăturalnic, a abandonat autoturismul şi a fugit.

Poliţiştii au stabilit că la volanul autoturismului se afla un tânăr de 27 de ani, din comună, care are permisul de conducere suspendat, fiind cercetat pentru conducere sub influenţa alcoolului.

PUBLICITATE

In cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectueaza cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ