Locuitorii zonelor Carpati si Cartierului Cornisa II vor ramâne fara apa potabila joi, 10 septembrie, in intervalul orar 10.00 – 14.00, din cauza unor lucrari programate de catre Compania Regionala de Apa Bacau.

Lucrarile vor avea loc la reteaua de distributie de pe strada Carpati, iar de sistare vor fi afectati consumatorii din zona cuprinsa intre strazile Calea Marasesti, Garofitei si Spiru Haret.

Reprezentantii CRAB avertizeaza ca la reluarea programului normal de furnizare a apei, in anumite zone ale municipiului Bacau este posibil sa apara si fenomenul de turbiditate (apa murdara). De asemenea, locuitorii sunt sfatuiti sa isi faca rezerve de apa.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ