11 decembrie 2023
SportExclusiv: Adrian Gavriliu, dat afară din funcția de director al CSM Bacău!

Exclusiv: Adrian Gavriliu, dat afară din funcția de director al CSM Bacău!

Adrian Gavriliu nu va mai conduce pe viitor Clubul Sportiv Municipal Bacău. Eliberarea sa din funcție are la bază dispoziția nr. 3083 din 9.12.2021 semnată de primarul Bacăului, Lucian Daniel Stanciu Viziteu și care invocă desființarea funcției de director coordonator ca urmare a emiterii Hotărârii nr. 305 din 30.08.2021 privind modificarea Regulamentului de Organizare și Funcționare al Clubului Sportiv Municipal Bacău.

Practic, Gavriliu este dat afară de la CSM Bacău deoarece funcția pe care o ocupa, cea de „director coordonator” a fost înlocuită, potrivit noului ROF, cu cea de „director general”!

Încetarea contractului individual de muncă se va produce cu data de 14 ianuarie 2022, Gavriliu având la dispoziție 20 de zile de preaviz.Până la organizarea unui concurs pentru ocuparea postului de director general, CSM Bacău va avea la timonă un interimar, unul dintre numele vehiculate fiind cel al consilierului sportiv al clubului, Sorin Butnaru.

Director al CSM Bacău din 2017, Adrian Gavriliu a anunțat că va ataca pe cale legală decizia eliberării sale din funcție și depunerea unei plângeri penale pentru abuz și hărțuire.

spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele știri