Asociatia „Lumina” va organiza, in data de 15 noiembrie, incepând cu ora 19,30, la Hotelul Decebal din Bacau, cea de-a treia editie a evenimentului caritabil ,,Liciteaza pentru o sansa!”.

Sunt invitati sa participe, in principal, reprezentantii comunitatii de afaceri bacauane care, de aceasta data, vor putea face o interesanta ,,calatorie” printre valorile, cultura si traditiile românesti. ,,Asociatia «Lumina», impreuna cu organizatorii Agentia Decro Bacau, Restaurant Decebal si Deeplight, va invita sa iscalim împreuna a 15-a fila dintr-o poveste româneasca, inceputa de un englez. De data aceasta, dragii nostri oaspeti sunt invitati sa poarte tinute inspirate din folclorul românesc.”, a precizat Mara Matei, reprezentanta Asociatiei „Lumina”.

Calatoria prin lumea magnifica a traditiilor pur românesti va include momente live cu licitatii caritabile, muzica, dans, poezie, povesti si tombola, prezentate cu daruire de catre Madalina Rotaru si Stefan Zaharia.

Programul artistic va fi asigurat de catre trupa Poliphon Band, Maria Tataru, Dumitru Socican, Clubul de Dans Sportiv ,,Adamas” si Ansamblul Folcloric ,,Plaiuri Bacauane”. Partenerul principal al evenimentului este compania Electric Plus-Barrier, insa, actiunea caritabila va fi sprijinita si de PAMBAC, Mere de Itesti, Moving Express, Bromania, Vinuri Val Versa, Belle Marie, Stilouri Poienari, http://mandrachic.blogspot.ro, Restaurant Traditional Teo, Migdal Arhitectura si Constructii.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ