13 aprilie 2024
ActualitateEroi în uniformă: Polițiștii băcăuani au salvat viața unui tânăr

Eroi în uniformă: Polițiștii băcăuani au salvat viața unui tânăr

Patru tineri polițiști băcăuani au răspuns prompt unui apel la ora 20:40, referitor la o tentativă de suicid pe o stradă din oraș.

Într-o scenă care părea desprinsă din exercițiile destinate echipajelor de paramedici, un tânăr a decis că viața nu mai are rost și a încercat să își pună capăt zilelor prin tăierea gâtului. Cu promptitudine și abilități remarcabile, polițiștii au acordat primul ajutor până la sosirea echipajelor de intervenție medicală, care au reușit să stabilizeze tânărul și să îl transporte la unitatea spitalicească.

“Sunteți eroii noștri și suntem mândri să lucrăm alături de astfel de colegi salvatori. Mulțumim pentru curajul și devotamentul vostru în slujba comunității și a locuitorilor Bacăului”, a scris Sindicatul Sidepol într-un comunicat.Acest incident subliniază importanța intervenției rapide și coordonate în situații de urgență, iar polițiștii din Bacău demonstrează încă o dată că viața are prioritate absolută.

Sindicatul Sidepol a transmis și un apel către cetățeni, îndemnându-i să nu recurgă la astfel de gesturi disperate și să caute ajutorul autorităților.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri