În perioada 13.06 – 22.07 a.c., cinci elevi (o fată şi patru băieţi) aflaţi în anul I de studiu la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, vor desfăşura în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău, stagiul de practică prevăzut în programa de învăţământ.

Viitorii jandarmi au fost repartizaţi, pentru a cunoaşte cât mai bine aspectele practice ale activităţii derulate de jandarmii băcăuani şi pentru a-şi pune în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs, în structura operativă cu specific de ordine şi siguranţă publică de la nivelul municipiului Bacău, urmând ca la terminare să fie apreciaţi în funcţie de modul în care au executat misiunile încredinţate.

Elevii vor fi planificaţi în misiuni specifice şi vor fi însoţiţi şi îndrumaţi tot timpul de tutori jandarmi cu experienţă în activitatea profesională.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ