FCM Bacau isi continua seria jocurilor de verificare. Cel de-al cincilea amical din aceasta iarna este programat in compania unei alte divizionare B: Laminorul Roman. Noutatea o constituie faptul ca, spre deosebire de precedentele jocuri-test, bacauanii vor aborda intalnirea de azi cu o formula de echipa foarte apropiata de cea standard. Dupa ce in amicalul de sambata, de la Suceava, a reintrat atacantul Razvan Neagu, se asteapta ca meciul de azi sa prilejuiasca un alt come-back: cel al capitanului Daniel David. aCel putin, eu asa imi doresc. Sper sa nu intervina nimic neplacut, iar David sa-si faca reintrarea dupa perioada de absenta cauzata de anumite probleme medicale”, a declarat antrenorul Cristi Popovici, care a programat ieri doua antrenamente.
Singurele absente in partida de la Roman sunt cele ale lui Marian Tanasa si Marius Dobos, ambii cu probleme la genunchi. Tanasa a renuntat joia trecuta la atela care ii imobiliza piciorul si se afla acum in perioada de recuperare. Dobos, in schimb, continua sa acuze dureri la genunchi dupa fiecare repriza de efort sustinut. In aceste conditii, revenirea pe teren a mijlocasului achizitionat anul trecut de la Pambac se amana.
Dupa toate probabilitatile, FCM Bacau va incepe partida cu Laminorul in urmatoarea alcatuire: Manea-Codreanu, David, Geaman, Ganea-Dornescu, Bojescu, Trofin, Gheorghiu- Neagu, Doltea. Pana acum, elevii lui Popovici au contabilizat doua victorii (2-1 si 3-0 cu Petrolul Moinesti), doua remize (0-0 cu Gloria Buzau si Cetate Suceava) si o infrangere (0-1 cu Gloria Buzau). Pana la inceperea returului, FCM Bacau va mai disputa alte trei partide de pregatire, in afara testului de azi, de la Roman. aGalben-albastrii” vor mai juca impotriva lui FC Botosani (acasa, pe 18 februarie), Politehnica Iasi (in deplasare, pe 23 februarie) si FC Vaslui (pe teren propriu, pe 25 februarie).
Scris de Dan SION