Dupa ce ziarul nostru a scris despre faptul ca pe strada Mioritei nu sunt trasate trecerile de pietoni, lucru care pune in pericol siguranta cetatenilor ce se incumeta sa traverseze strada, au inceput sa fie desenate zebrele.

Actiunea a inceput sâmbata si inca nu a fost finalizata.

Strada Mioritei se afla, oficial, in modernizare de circa un an, insa, desi fusese turnat asfaltul si au fost montate indicatoare rutiere noi, trecerile de pietoni nu fusesera inca trasate din motive care, deocamdata, ne scapa.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

14 COMENTARII

 1. bai desteptii lui,,peste,, unde draku a.ti vazut trecere de pietoni la 30 de metri una de alta? pe mioritei una la EVRIKA si alta la statia de autobuz de la AUTONOM.

 2. trecere de pietoni vis-a vis de magazinul EVRIKA
  trecere de pietoni vis-a vis de restaurantul miorita

  mai putin de 50 de metri si 2 treceri de pietoni.
  unde e logica?

  mai ceva ca pe centrul orasului!!!

 3. Au fost marcate doar cateva treceri pt pietoni,una chiar pe jumatate :)) si-n rest nimic de cateva zile.Ce se intampla cu marcajele pt delimitarea benzilor de mers?La semaforul de la OMV e urgenta nevoie de marcaje pt delimitarea si preselectia benzilor,ca multi nu stiu daca merg pe sensul lor sau pe contra sens.
  Aloooo Primaria se audeeeee?????????

 4. Draga Desteptarea, scrie te rog si ca pe strada mea nu am canalizare, apa, asfalt, iluminat public dar platesc impozit cat un bloc de pensionari (cu doua scari) de pe Aviatorilor!
  Care strada? Domnu Primar, modernizatile pe toate pana ma nimeriti si pe mine! Dar, va rog, putin mai repejor!

LĂSAȚI UN MESAJ