Ziua Drapelului National al Românei ne tine weekend-ul ocupat. Cei ce simt si traiesc româneste, au ocazia sa participe in perioada 24 – 26 iunie 2016, la o serie de activitati care se vor desfasura in Garnizoana Bacau.

Astfel, vineri, 24 iunie, incepând cu ora 11.00, la Cercul Militar Bacau, se tine simpozionul organizat de Asociatia Nationala Cultul Eroilor „Regina Maria”, filiala Bacau, eveniment la care sunt asteptati sa participe, istorici si oameni de arme. Sâmbata seara, la ora 19.00, in prezenta comandantului garzii de onoare si a unui trompet, va fi coborât Drapelul National al României arborat în anul precedent. El va fi desprins de pe catarg si preluat de garda drapelului, urmând sa fie inlocuit a doua zi, in cadrul unui ceremonial militar si religios, desfasurat in Piata Tricolorului.

„Duminica, la ora 12.00, Garnizoana Bacau si autoritatile locale, vor organiza o ceremonie publica de arborare a Drapelului National al României pe catargul aflat in Piata Tricolorului”, declara plutonier Crina Cristofor, subofiter cu relatiile publice la Baza 95 Aeriana Bacau

PUBLICITATE

In cadrul momentului de inaltare a Drapelului National al României, militarii, împreuna cu Muzica Militara a Garnizoanei Bacau, oficialitatile locale si cei prezenti în Piata Tricolorului, vor intona Imnul National al României.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ