Tristetea, dezamagirea si scârba pe care unii competitori au aruncat-o in sufletele buhusenilor, prin discursul lor electoral penibil si mizerabil, au fost aruncate in aer de superba parada a celor aproape 140 de liceeni buhuseni, care, costumati in robe, sub ochii si in aplauzele a mii (sic!) de buhuseni, si-au luat ramas-bun de la scoala, scandând/cântând pe strazile orasului.

Fericit moment! Târgul Buhusi a demonstrat ca este locuit si de frumusetea spiritului. Gala de premiere, superba si ea, a debutat cu aplauzele pentru cei doi sefi de promotie: Madalina Caea si Elena Baciu, care au sustinut discursuri emotionante. Apoi, dirigintii celor sase clase au premiat o promotie care a avut o promovabilitate de poveste: aproape 98 %! Au fost flori, imbratisari, lacrimi, aplauze pentru parinti, absolventi si profesori. ,,Ce comunitate minunata”!, a rostit unul dintre parinti. A urmat apoi povestea numita banchet.

Dar nu una clasica. Printre piruetele grozavilor adolescenti dansatori si-au facut loc si accentele celor care au inventat primul festival european al filmului de comedie pentru liceeni. Opt filme – doua ale sefilor de promotie, sase ale claselor – au picurat in suflete nu doar minunate amintiri, ci si acel dulce-amar vecin cu lacrima aceea pe care ai vrea s-o pastrezi ca pe un tezaur nepretuit: despartirea de adolescenta.

PUBLICITATE

Stiind ca iluziile si dorurile adolescentei sunt cele mai fermecatoare, habar n-am daca e bine sau rau atunci când adolescentii plâng impletind lacrima cu zâmbetul ….


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ