– astfel a catalogat senatorul PNL Dragos Luchian epistola pe care primarul a trimis-o bacauanilor, in care lauda proiectele derulate pentru modernizarea orasului

Relatiile dintre actuala conducere a PNL Bacau si primarul Romeo Stavarache par sa se fi deteriorat de-a binelea. Concluzia s-a putut trage dupa conferinta de presa de joi, la care au participat copresedintii PNL, Tudorita Lungu si Ionel Palar, alaturi de senatorul Dragos Luchian.

Acesta din urma a facut referire la epistola trimisa de primar catre toti bacauanii, zilele trecute, in care prezinta realizarile din timpul administratiei sale si planurile de dezvoltare ale orasului.

PUBLICITATE

„Scrisoarea este naiva, este o prostie, data fiind situatia reala in care se afla Bacaul si situatia in care se afla primarul. Daca as ajunge primar si as trimite vreodata o asemenea scrisoare bacauanilor, mi-as asuma si nerealizarile. De exemplu, spitalul municipal. In calitate de viceprimar, era limpede ca firma constructoare avea mari probleme cu finalizarea proiectului, avea datorii catre subcontractori, era aproape de insolventa. Asa ca in 2009 am cerut rezilierea contractului, dar nu s-a intâmplat asta. In general, desi aveam multe motive sa il critic pe Stavarache, nu am facut-o, pentru ca educatia imi impune sa nu dau intr-un om cazut. Dar acum vad ca este pe val, fizic e bine, cred ca si psihic, asa ca sunt câteva lucruri de precizat.”
Dragos Luchian, senator PNL

El s-a referit si la zvonurile care spun ca i-ar datora cariera lui Stavarache sau ca i-ar fi teama de eventuale denunturi ale acestuia la DNA. „Eu nu ii datorez nimic, ba dimpotriva, el imi datoreaza mie, pentru ca el m-a chemat in Primarie si eu am muncit acolo. Nu imi este frica de nici un fel de denunturi”, a mai precizat Luchian. Iar in cazul in care primarul ar mai candida, Luchian crede ca acesta nu va rupe nimic din voturile PNL, pentru ca o eventuala candidatura s-ar face printr-o intelegere cu PSD, si de acolo intr-adevar ar putea rupe voturi.

Copresedinta Tudorita Lungu a spus ca a avut o discutie cu Romeo Stavarache si acesta a dat asigurari ca nu va mai candida, insa Dragos Luchian s-a aratat mai rezervat in a crede aceste promisiuni.

„Este bine, totusi, ca a semnat scrisoarea in nume personal si nu a implicat partidul”, a spus Tudorita Lungu. Pe de alta parte, deputatul Ionel Palar a spus ca scrisoarea ar fi trebuit sa mentioneze faptul ca toate realizarile despre care se vorbeste au fost facute cu sprijinul consilierilor locali si judeteni ai PNL. In privinta relatiei cu Romeo Stavarache, Palar a nuantat lucrurile. „Nu pot sa neg ca am o relatie personala afectiva fata de Romeo Stavarache. Dar justitia se face in afara partidului”, a spus Ionel Palar.

Dupa conferinta de presa de joi, am incercat sa luam legatura cu primarul Romeo Stavarache, pentru a comenta opiniile exprimate si care il privesc. Insa fara succes, astfel ca discutia ramâne deschisa, cel putin din punctul nostru de vedere.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

18 COMENTARII

 1. Esti penibil; si nu are rost sa te minti singur ca o sa ajungi primar. Faci parte din aceeasi categorie cu spagarache. Justifica public averea pe care ai dobandit-o !!

 2. Unde va e demnitatea dragi PNL-isti? Cat v-a dat Stavarache functii a fost foarte bun acum cand s-a ivit o oportunitate ati sarit ca hienele! Daca erai demn cand vedeai ca Stavarache deviaza atunci trebuia sa iesi public sa spui ca acesta greseste, fura etc!!! Din dorinta de a ajunge la ciolan uitati sa fiti oameni!!! Probabil acum isi da seama Stavarache ce fel de oameni a avut langa el : Berca, Sustag, Paler , Lungu etc !!!

 3. Esti penibil si tu. Mai ieri te tineai dupa fundul lui spagarache si acum te lepezi. Fii barbat!!! De asta va castiga Cosmin ca esti o cutra nu ca el nu ar fi dar macar nu se arata

 4. Te tineai ca un catelus dupa Stavarache, erai un linge-blide perfect. Eu cred in continuare in primarul nostru, numai datorita lui au fost realizari in Bacau. A fost inconjurat de o haita de caini flamanzi, nesatui…….si de la acesti catei i s-au tras toate necazurile…..a fost pacalit…..

 5. Vad ca esti informat “musiu”Nicu…dar spune tot;blocul lui linge -blide ,de pe Soimului,cine l-a facut???Aud????
  Diriginte de santier cine a fost???
  Una Dana Apostica….
  Abia il astept nasparliul asta sa iasa la vreo conferinta de presa…nu de aia aranjata….
  Cate schelete are in frigider…..
  Si inca un lucru…ca PARLAMENTAR ce a facut??????
  Un maidanez,care se crede caine de rasa…ca si Ababei…ca si multi alti pnl-isti!!!

  • Iauzi colea…. Iulica a plecat cu botu pe labe …..nu a inteles cum e cu parandaratul….el facea facturi separate una la teatru una la bloc …..si aici nu a priceput , se lucrara in regie proprie …..deci faci una bucata factura , teatrul de vara-toamna………………………

 6. 20 de ani inainte nu mai votez PNL la alegerile locale, din motiv de Spagarache si de cum arata orasul acum. Cei din jurul lui degeaba se dezic de el, ca e prea tarziu.

 7. Esti praf si penibil. Mai bine taceai din gura si incercai sa-i iei apararea. Mai ieri erai cu Spagarache. Esti o cutra de om. Pe cine pacalesti. Daca vii in campanie prin cartiere sa ai grija poate te impiedici si te lovesti. Sa ai mare grija

 8. Am citit pe un blog ca PNL are chipurile 5 candidati dintre care unul independent. Ala independentul e un avocat fara renume, Vlad Secuiu, finul lui Viorel Rusu. Si atunci faza e misto de tot: Palar si Tudorita Lungu, doar ca sa-i faca figura lui Luchian, sustin sageata persoanei care l-a bagat in puscarie pe seful lor, Stavarache?!
  Nu exista nicio indoiala ca Palar si Lungu sunt oamenii lui Stavarache si ar face orice ca sa-l scoata primar. In curand va aparea acest avocatel pe post de independent pentru a face cartile pt Stavarache si..va fi frumos, foarte frumos!

LĂSAȚI UN MESAJ