Senatorul Dragos Luchian a decis sa demisioneze de la conducerea organizatiei municipale Bacau a PNL, din cauza rezultatelor slabe obtinute in alegerile locale.

“În urma rezultatelor obținute la alegerile locale, mi-am depus astăzi mandatul de Președinte al organizației municipale PNL. Este un gest de onoare, pe care îl fac cu speranța că astfel vom deveni mai responsabili și mai puternici.

Le mulțumesc membrilor de partid și sutelor de voluntari care au muncit din greu în această campanie, cu promisiunea că mă voi lupta în continuare pentru principiile în jurul cărora am construit campania electorală” – se arata intr-un comunicat primit la redactie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

  1. Nu ma surprinde acest gest intarziat si de bun simt, oare de ce nesimtitul de Palat nu a procedat la fel, dar depinde de doza de nesimtire. Voi, actualii parlamentari liberali de Bacau, sa nu cumva sa mai fiti pe listele din toamna , ca NU VETI MA FI VOTATI!. Lasati pe altii mai tineri, pentru ca din vina voastra ei nu au putut sa ne arate cu sunt mai buni ca voi ,NESIMTITILOR!

  2. SCRIPAT A FACUT UN SCOR FOARTE BUN IN BACAU TININD CONT DE VALOAREA PMP-ULUI PE TARA…….SI A MAI FACUT UN LUCRU DEMN DE APRECIAT ….A ELIMINAT LICHELELE SI INTERLOPII CARE SE ACIUASERA IN PMP BACAU….CU SCORUL FACUT CRED CA VA FI VICEPRIMAR…DE CE SA DIMISIONEZE. ??..

  3. dle Luchian, se da demisia din politica, dupa un asemenea scor, nu doar din de sef PNL pe municipiu, o functie de altfel ornamentala. Insa nu ai prins ciolanul acum, te gandesti poate ca la toamna vei fi din nou senator…risti un nou esec, mai dur acesta de pe 5 iunie

LĂSAȚI UN MESAJ