Alegerile de la Colegiul Judetean al Medicilor (CJM) Bacau au fost validate, dupa ce, luna trecuta, s-a organizat un nou scrutin, pe motiv ca cele de la sfârsitul anului trecut s-au anulat pentru nerespectarea legislatiei.

Acum, au fost doua tururi de scrutin, iar dupa ce Comisia Electorala Centrala si-a dat avizul favorabil in ceea ce priveste noile mandate, Consiliul Judetean al Colegiului si-a ales Biroul executiv, pentru urmatorii patru ani. Astfel, Colegiul Medicilor Bacau va fi condus de: dr. Elena Antoaneta Stinga – presedinte (reales), dr. George Coneac – vicepresedinte (care va coordona si Comisia de Jurisdictie profesionala), dr. Milena Ionescu – vicepresedinte (care va coordona Comisia Profesional – stiintifica), dr. Adorjan Biro – vicepresedinte (care va coordona Comisia de acreditari – avizari) si dr. Camelia Filimon – secretar. (Roxana Neagu)

„Sunt acum la al patrulea mandat. Va fi un mandat in care vreau sa aduc si ceva schimbari. Cel mai important, imi propun o mai buna comunicare cu membrii Colegiului Medicilor. Va urma apoi constituirea unui site mai accesibil al organizatiei, dar si crearea unui email oficial. Insa toate acestea vor fi puse la punct in momentul in care se va intruni prima sedinta de consiliu, in care fiecare vicepresedinte iti va prezenta si propriile proiecte.”
dr. Elena Stinga, presedinte CJM Bacau

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ