Poliţiştii au confiscat aproape 2 tone de legume şi au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 30 000 de lei, în cadrul unei acţiuni, desfăşurată în Piaţa de Gros din municipiul Bacău.

Poliţiştii de investigarea criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Bacău au desfăşurat, la data de 11 septembrie a.c., o acţiune de prevenire şi combatere a delictelor în domeniul comercializării produselor agroalimentare către populaţie.

Au fost efectuate 35 de verificări la agenţi economici, producători agricoli şi persoane fizice.

PUBLICITATE

Poliţiştii au plicat, în urma neregulilor constatate 16 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 31 450 de lei şi au confiscat aproximativ 2 000 de kg de legume.

A fost identificat reprezentantul unei societăţi comerciale din Moineşti, care achiziţionase din Piaţa de Gros din municipiul Bacău, fără factură, legume pe care urma să le comercializeze în Piaţa din municipiul Moineşti.

Au fost confiscate 1 309 kg de legume şi s-a luat măsura sancţionării contravenţionale.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ