Doua femei, una de 29 și una de 39 de ani, au fost prinse de polițiști bine alcoolizate conducând autoturismele prin localitățile lor. Una dintre ele nu avea nici permis.

La data de 12 mai a.c., în jurul orei 20.00, poliţiştii din Buhuşi au depistat în flagrant o tânără de 29 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Libertăţii, sub influenţa alcoolului.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la Spitalul Buhuşi în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Poliţiştii îl cercetează sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

La data de 12 mai a.c., în jurul orei 19.00, poliţiştii din Moineşti au depistat în flagrant o femeie de 39 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe drumul public din comuna Ardeoani, sub influenţa alcoolului.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condusă la Spitalul Moineşti în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Poliţiştii au stabilit că femeia în cauză nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Femeia este cercetată de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi fără permis de conducere.