O persoana a sesizat in aceasta dimineata, dupa ce a votat, la Faraoani, ca in loc sa primeasca buletine de vot pentru primarul si consiliul local Faraoani, a primit doua buletine pentru Parava.

“O persoana a sesizat acest lucru, dar dupa ce a introdus buletinele in urna. S-a intâmplat la o sectie de votare, dar nu putem fi siguri ca este 100 la suta adevarat. NU s-a intrerupt procesul de votare, iar la momentul la care vom numara buletinele, daca acestea se vor gasi, cu adevarat, vor fi declarate nule. Mi-e greu sa cred ca este adevarat, mai ales ca persoana care a sesizat lucreaza la primarie, deci cred ca stia care este numarul de candidati”, ne-a precizat presedintele Circumscriptiei Faraoani, Anca Tugui.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ