FOTO: Nelu Lisita‎ / Facebook

Accidentul de circulatie s-a produs sambata seara, la Dospinesti, in comuna Buhoci. Un autobuz de transport persoane a iesit de pe carosabil, intr-o curba, si a ajuns in santul de pe marginea drumului.

Pentru ca in mijlocul de transport in comun se aflau 19 persoane, autoritatile au luat decizia de a activa Planul Rosu de interventie, fiind alertate toate echipajele de acordare a primului ajutor medical din cadrul Serviciului Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare Bacau, dar au fost mobilizate si alte echipaje de la Pompieri, dar si o ambulanta.

„Ajunsi la fata locului, pompierii militari au constatat faptul ca în urma accidentului rutier, mijlocul de transport în comun a parasit partea carosabila, iar sapte persoane din cele 19 au suferit traumatisme, care însa nu le pun viata în pericol.

PUBLICITATE

[wonderplugin_gallery id=”655″]

FOTO: Nelu Lisita‎ / facebook

Dintre acestea, cinci au fost preluate si transportate la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau, de catre echipajele SMURD Bacau, iar doua au refuzat transportul la spital”, spun pompierii.

Dupa jumatate de ora de la sesizarea evenimentului a încetat punerea în aplicare a masurilor prevazute în Planul Rosu de interventie. La fata locului au ajuns si politisti de la Rutiera care au inceput cercetarile pentru a stabili in ce imprejurari s-a produs accidentul.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ