Firmele care executa lucrarile de modernizare a strazii Stefan cel Mare au reusit sa aduca o imagine cu totul noua in peisajul urbanistic bacauan, si anume, copacii ingropati in beton.

Mai exact, in momentul in care au montat pavele pe trotuare si au facut bordurile, muncitorii au turnat ciment fara nicio noima si au cimentat temeinic la temelie arborii de la marginea trotuarului. In atari conditii, nici o furtuna nu ar mai fi putut sa ii doboare, dar nici copacii nu ar mai fi dus-o, probabil, prea mult sufocati in beton.

Ziarul „Desteptarea” a relatat despre acest aspect in editia de luni, si reactia Primariei a fost prompta.

PUBLICITATE

„Ne-am sesizat de relatarile din presa si am discutat cu diriginta de santier sa remedieze problema. In cursul diminetii de luni, muncitorii au inceput deja sa sparga betonul de la baza copacilor, ca sa-i lase sa respire”, a spus Ionut Tomescu, purtatorul de cuvânt al Primariei Bacau.

Lucrarile de pe strada Stefan cel Mare sunt in grafic, dupa cum asigura autoritatile locale, si sunt programate sa se termine in octombrie. Executia apartine asocierii de firme SC Electroaxa SRL Suceava si SC Symmetrica SRL Suceava (ultima dintre ele fiind firma care a livrat si pavelele pentru refacerea trotuarelor din Bacau). Valoarea contractului, incheiat in data de 6 februarie, este de 8,38 milioane lei fara TVA.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

 1. Prostia e mare si incepe de la cei care coordoneaza aceste lucrari…..oare trotuarele de pe str Stefan cel Mare nu sunt exagerat de mari si nefolositoare?
  oare nu ar fi fost bine de amenajat spatii de parcare sau refugii in fata magazinelor de pe strada Stefan cel Mare ?
  oare nu se poate gandi si apoi lucra ….?
  oare cei de la urbanism din primarie sau cum s-o mai chema acum ,de ce-si iau salariile ??
  oare nu mai avem cap sa gandim sau prostia ne-a cuprims pe toti?
  oare….?
  oare…

 2. stavarake si incompetentii lui sa plateasca!
  tare ma tem ca si strada asta va avea aceeasi soarta ca si milcov.
  poate vor fi finalizate in urmatorul mandat stavarakian, aud ca isi pregateste candidatura.

LĂSAȚI UN MESAJ