În seara zilei de 23 iulie a.c., în jurul orei 21:45 , pe drumul comunal Catun Racova sat/com. Tamaşi judeţul Bacău, s-a produs un accident de circulaţie în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a două persoane iar ulterior conducătorul auto a părăsit locul faptei.

Din primele verificări si cercetări efecutuate la faţa locului, a rezultat că în timp ce doi minori, de 12 ani, respectiv 15 ani, ambii din comuna Tamaşi, jud. Bacău se deplasau pe marginea părţii carosabile, cu direcţia de deplasare către sat Tamaşi, au fost acroşaţi de un autoturism, iar ulterior conducătorul auto a părăsit locul faptei.

În cauză s-a constituit echipa operativa, iar in urma investiigatiilor, a fost depistat şi identificat conducătorul auto, în persoana unui bărbat de 50 ani, din comuna Buhoci jud. Bacau.

PUBLICITATE

Cel în cauză a fost tetstat cu aparatul etilotest marca Drager, rezultatul fiind de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior condus la Spitalul Jud. Bacău, în vederea recoltării de mostre biologice.

Victimele accidentului au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgentă Bacău, iar in urma investigatiilor medicale de specialitate, minorul de 15 ani a necesitat internare la secţia Pediatrie.

În cauza s-a intocmit dosar penal, efectuandu-se cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului şi parasirea locului accidentului.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ