În data de 09 iunie 2016, la nivelul Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna a avut loc activitatea de diseminare și testare a metodei de predare – învățare ”jocul de rol” pentru tema ”Tehnici și mijloace de imobilizare” susținută de către Agent șef principal Florinel ȘILOCHI.

La această activitate au participat 30 de elevi ai școlii, șefi ai Structurilor Asociate pentru Măsuri de Securitate Specială din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor, personal din cadrul școlii, reprezentanți ai instituțiilor de apărare, ordine publică și siguranță națională (Statul Major General al Ministerului Apărării Naționale, Statul Major al Forțelor Terestre-Batalionul 265-Poliție Militară București, Statul Major al Forțelor Navale Române, Statul Major al Forțelor Aeriene-Baza 95 Aeriană Erou Căpitan Aviator ”Alexandru Șerbănescu” Bacău, Academia Forțelor Aeriene ”Henri Coandă” Brașov, Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” București, Inspectoratul de Poliție Județean Bacău, Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Ștefan cel Mare” Bacău, Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Alexandru cel Bun” Bacău, Inspectoratul Teritorial al Poliției de frontieră Iași) cât și reprezentanți ai sistemului penitenciar din Republica Moldova (Detașamentul cu Destinație Specială ”Pantera”) .

2016-06-09 antrenament dim  (81)

PUBLICITATE

Proiectul ,,Learning By Doing” se desfăşoară ca urmare a obţinerii de către Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna a  unei linii de finanţare din fonduri europene nerambursabile în cadrul programului ERASMUS +.

Prin derularea acestui proiect, Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna își propune îmbunătăţirea calității şi relevanţei ofertei de învăţare în domeniul educaţiei şi formării profesionale prin dezvoltarea de abordări noi şi inovatoare, urmată de diseminarea bunelor practici referitoare la modul de desfășurare a lucrărilor practice în instituțiile de pregătire a personalului de penitenciare.

 
 Comisar de penitenciare Valeriu STEFANESCU
Pt. Purtator de cuvânt
Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ