În urma unei acțiuni organizate de lucrătorii serviciului arme explozivi substanțe periculoase, în ziua de 29.07.2015 au efectuat o perchezitie domiciliara la locuinta unui bărbat de 52 ani, din com. Huruiesti, ocazie cu care au identificat o arma neletala suspusa autorizarii.

Din cercetari s-a stabilit ca arma a fost procurata din Spania si introdusa ilegal in tara in cursul anului 2005, fiind detinuta la domiciliu fara drept.

Arma a fost ridicata in vederea continuarii cercetarilor.

În cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de contrabanda calificata si nerespctarea regimului armelor si munitiilor, fapta prev. de art.271 din Legea nr.86/2006 si art.342 al.2 din Cod penal.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ