Editia din 21 august a suplimentului „Accente”, editat de ziarul „Desteptarea”, in care au fost prezentate istoriile de viata ale mai multor bacauani bine integrati in tarile in care au ajuns a avut mare succes atât pe plan local, dar mai ales peste hotare.

Ecourile, comentariile de la articolele postate pe www.desteptarea.ro, tirajul mare epuizat rapid sunt dovezi in acest sens. Mai nou, din Italia, am primit o noua confirmare a faptului ca bacauanii nostri sunt apreciati peste hotare.

Este cazul lui Costel Pletosu, unul dintre principalii protagonisti ai suplimentului „Accente”, care a primit ziarul tiparit prin posta. El a publicat pe Facebook o fotografie alaturi de editia tiparita si a titrat pentru amicii sai italieni urmatoarea insemnare (in traducere): „«Desteptarea» s-a distribuit si la Asti, in Italia.

PUBLICITATE

Cotidianul românesc «Desteptarea» a povestit in paginile sale istoria bacauanilor emigrati si integrati in restul lumii”. Postarea sa a adunat sute de „like-uri” de la persoane din România si Italia, precum si zeci de comentarii ce contin felicitari.

A fost apreciat si modul pozitiv in care coditianul „Desteptarea” a vorbit despre românii plecati in cautarea unei vieti mai bune, spre deosebire de multe alte canale media care ii denigreaza pe emigranti.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ