Polițiștii au depistat și reținut un tânăr de 21 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și furt calificat.

La data de 22 iunie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Stațiunii Târgu Ocna au efectuat o descindere imobiliară la locuința unui tânăr de 21 de ani, din localitate bănuit de săvârșirea unor fapte penale.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că în noaptea de 18/19 iunie a.c., în jurul orei 03.00, tânărul în cauză ar fi deposedat, prin smulgere, o persoană de sex feminin de 38 de ani de o poșetă, în care se aflau acte de identitate,o sumă de bani, două telefoane mobile, carduri bancare și carduri cumpărături, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1500 de lei.

Au fost recuperate geanta sustrasă, cardurile şi documentele de stare civilă, bunuri pe care polițiștii le-au restituit persoanei vătămate.

De asemenea, din cercetări a mai rezultat că în seara zilei de 16 iunie a.c., în jurul orei 21.30, profitând de neataenția angajaților unui magzin, tânărul de 21 de ani ar fi sustras două sticle cu alcool, în valoare totală de 150 de lei.

Față de bănuit s-a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Judecătoriei Oneşti, cu propunere de arestare preventivă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ