La data de 2 septembrie a.c., în jurul orei 17.00, pe strada Înfrăţirii din Bacău, s-a produs un accident de circulaţie în urma căruia a rezultat vătămarea corporala a unei minore.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că o minoră de 6 ani, care traversa strada Înfrăţirii, în zona trecerii pentru pietoni, a fost surprinsă şi accidentata de un autoturism care a părăsit locul producerii accidentului rutier.

Minora a fost transportată la Spitalul Judeţean Bacău, unde a primit îngrijiri medicale, fără a necesita internarea.

PUBLICITATE

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti a fost identificat un tânăr de 25 de ani, din Bacău, care a condus autoturismul implicat în evenimentul rutier.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviintarea organelor de poliţie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ