Desi a plouat destul de bine, astazi, 13 mai, absolventii Scolii Sanitare Postliceale Bacau au respectat traditia si au defilat prin oras, cu incepere de la ora 10.00. Manifestarea face parte din marea sarbatoare a scolii, care a implinit trei ani de la infiintare, iar acum poate deja vorbi de o prima promotie de circa 100 de absolventi, pe toate cele trei specializari – asistent medical generalist, asistent medical de farmacie si asistent in balneofiziokinetoterapie, care s-au format in teorie si practica. Marsul absolventilor a pornit din Parcul Trandafirilor, iar de acolo a strabatut centrul orasului pâna la Centrul International de Arta „George Apostu”, unde au depus juramântul toti asistentii medicali pregatiti de echipa scolii.

Cel mai bun absolvent

Liciu Ramona Elena - sef promotieSeful de promotie 2016, pe toate cele trei specializari ale Scolii Sanitare Postliceale Bacau, este Elena Ramona Liciu, care a finalizat studiile de asistent medical de farmacie. „De cum am terminat liceul, care a fost pe profil tehnologic, imediat am decis sa ma inscriu la o scoala postliceala sanitara. Am aflat de Scoala Sanitara Postliceala Bacau de la prieteni si nu regret ca am facut aceasta alegere. O recomand tuturor celor care vor sa urmeze o astfel de meserie pentru ca aici am gasit profesori bine pregatiti, am gasit sprijin si intelegere in toate. Este o meserie de viitor. Eu deja fac practica intr-un lant farmaceutic foaret cunoscut si sunt convinsa ca, urmare a cunostintelor pe care le-am dobândit in cei trei ani de studiu la Scoala Sanitara Postliceala Bacau o sa-mi gasesc si un loc de munca”, ne-a declarat absolventa.

O noua activitate: sâmbata

Dupa-amiaza zilei de astazi, vineri, este destinata workshop-urilor realizate de specialistii invitati: Liviu Vasilache, presedintele Asociatiei Române pentru Dezvoltare Personala si specialist in programare neurolingvistica, Ema Lupancu Popa, master coach in cadrul Academiei de Coaching Bucuresti, Raluca Ferchiu, psihoterapeut de familie si cuplu, Alex Butucaru, specialist NLP, si doctorii oftalmologi bacauani Oana si Cristian Chelaru Postolache, intâlniri care vor avea loc la sediul Scolii Sanitare Postliceale Bacau.
Mâine, sâmbata, 14 mai, de la ora 10.00, de data aceasta in Piata Tricolorului, in piateta din fata Casei de Cultura, bacauanii sunt invitati sa participe la un alt eveniment al Scolii Sanitare Postliceale Bacau: o miscare in aer liber sub titulatura „Traiesc sanatos”. Va fi un maraton de fitness cu cinci dintre cei mai cunoscuti antrenori bacauani: Madalina Moraru, Felicia Andrei, Daniel Dinu, Alexia Ghinea, Flori Gym.
Scoala Sanitara Postliceala Bacau a fost infiintata in 2013 sub egida Asociatiei pentru Promovarea Invatamântului European Bacau, condusa de profesor doctor psiholog Lacramioara Mocanu.

[wonderplugin_gallery id=”539″]


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Mi se pare o tampenie sa defilezi pentru ca nu e nici o bucurie ca ai absolvit in tara asta. Macar de era motiv de bucurie. Care sunt sansele tale dupa?

LĂSAȚI UN MESAJ