Debut de an în forță la DEDEMAN AUTOMOBILE. Noul Renault CAPTUR se lansează pe piața auto băcăuană

  Noul Captur își consolidează identitatea care i-a adus succesul, oferind în același timp o evoluție importantă în materie de confort şi design Noul model este disponibil în trei versiuni de echipare (Life, Zen şi Intens), 90 de versiuni de personalizare la exterior și 6 motorizări. Prețul de pornire este de 13.500 euro cu TVA prin Programul Remat.

  Dedeman Automobile prezintă pe piața auto băcăuană Noul Captur, modelul Renault pionier şi lider în Europa pe segmentul SUV-urilor urbane. Pe o piață care a devenit extrem de competitivă, noul model rămâne fidel identității care i-a adus succesul, oferind mai multe posibilități de personalizare, o calitate percepută îmbunătățită şi tehnologie de ultimă oră.
  Revoluția interioară inițiată pe Noul Clio continuă cu Noul Captur. Acesta preia și dezvoltă un “Smart Cockpit”, înclinat ușor spre şofer, cu o nouă consolă de bord. Însă nu doar poziția de conducere este regândită. Întreg spațiul destinat pasagerilor propune o revoluție atât din punct de vedere al stilului, cât și al calității, asigurând o experiență similară celei disponibile pe modelele din segmentele superioare. Ecranul multimedia de 9,3” (de două ori mai mare în comparaţie cu versiunea de 7”), o componentă cheie a “Smart Cockpit-ului”, este cel mai mare din segment. Datorită orientării acestuia spre șofer şi cu ajutorul noului sistem multimedia Renault EASY LINK, toate serviciile multimedia sunt ușor accesibile, la fel ca și setările MULTI-SENSE și parametrii pentru sistemele de asistență la conducere.

  Cu aripi elegant conturate și cu plafonul personalizabil, care creează efectul ”floating roof”, noul SUV de segment B este inconfundabil. Transformarea exterioară, realizată cu ajutorul unor linii mai expresive, respectă în același timp aspectele senzuale ale “designului francez” pe care Renault le prețuiește. Noul Captur este mai lung (4,23 m sau +11 cm), propune jante de 18” (în funcție de versiune), un ampatament mărit (2,63 m sau +2 cm), 27 l pentru spațiul de depozitare, inteligent distribuite în habitaclu și un portbagaj extrem de voluminos, desemnat Best in Class, de 536l.

  Ținând cont de noile norme de poluare, dar și de dorințele clienților, Renault propune pentru noul Captur o gamă largă de motoare reproiectate, în mare măsură, pe benzină și diesel, dar și o variantă benzină + GPL. Împreună cu o cutie de viteze manuală cu 5 sau 6 trepte și cu o cutie de viteze automată cu dublu ambreiaj cu 7 trepte, aceste motoare oferă o paletă largă de putere: de la 100 la 155 CP pentru benzină și de la 95 la 115 CP pentru diesel.

  Așa cum s-a întâmplat cu modelul Clio V, Noul Captur oferă cel mai complex sistem de asistență la condus din categoria sa. Cel mai notabil dintre aceste sisteme de asistență este Asistentul în trafic și pe autostradă, un serviciu unic în segmentul SUV-urilor urbane și, în general, în segmentul vehiculelor polivalente. Oferind mai mult confort și în mod semnificativ mai puțin zgomot de rulare în blocaje și pe autostradă, acest sistem avansat de asistență la condus constituie o primă etapă spre vehiculul autonom și este disponibil de la momentul lansării.

  Încă de la primul nivel de echipare ( LIFE) Noul Captur propune iluminare LED Full Pure Vision, dar și mai mult spațiu și modularitate în comparație cu generația anterioară. Lista echipamentelor standard include noutăți și exclusivități pentru acest segment: un pachet complet de siguranță activă cu păstrarea benzii de circulație, frânare de urgență activă, detectarea pietonilor și a bicicliștilor, alertă privind distanța de rulare, recunoașterea semnelor de circulație, cruise control, aprindere automată a farurilor şi apel de urgență.
  Pentru partea de siguranță pasivă modelul este prevăzut cu șase airbag-uri, suport Isofix, un tablou de bord digital de 4,2”, banchetă culisantă de 16 cm care poate fi pliată 1/3 sau 2/3, geamuri electrice și oglinzi electrice încălzite.

  În perioada 14 – 16 februarie echipa DEDEMAN AUTOMOBILE vă așteaptă în cele două showroom-uri (Bacău, str. Republicii nr. 185 și Onești, str. Slănicului nr. 10A) pentru a face cunoștință cu noul Renault Captur.
  Și, întrucât este o perioadă marcată de manifestări ale dragostei, dacă îți place de noul Captur și faci un selfie cu el, îl poți ”cuceri” pentru un week-end de vis într-o locație aleasă de tine și cu toate cheltuielile incluse. Programul în aceste zile este unul special, dedicat descoperirilor reciproce și ofertelor atrăgătoare: vineri-sâmbătă între orele 9.00 – 19.00, duminică (16.02), între orele 9.00 – 15.00.


  PUBLICITATE