Doua goluri, doua reprize diferite, insa mult angajament fizic. Asa s-a scris istoria amicalului de ieri dupa-amiaza dintre Pambac si FC Willy, meci care s-a disputat pe terenul &#8222Stiinta”. Colege de serie in Divizia C, Pambac si Willy nu s-au menajat deloc. Jucatorii ambelor formatii s-au luptat pentru fiecare minge, insa lupta cea mare au dat-o cu zapada, cea care le-a pus ceva probleme la constructie. La primul corner al celor de la Pambac (min. 5), Ferica a reusit sa deschida scorul, dupa ce Stelea parase alte doua mingi expediate de Zara si Bolfa. Elevii lui Trofin si Bracau au mai avut o buna oportunitate in minutul 13, Stelea facandu-se din nou remarcat la sutul lui Zara. In replica, Capusa din lovitura libera si mai apoi Pavaluta l-au incercat pe Pozinarea, care a fost la post. Faza meciului s-a petrecut in minutul 30. Scapat singur cu Stelea, Zara l-a driblat scurt pe acesta la vreo 35 de metri de poarta si a sutat spre poarta goala. Ghinion. Mingea s-a incapatanat sa intre in poarta lovind unul din stalpii portii. A fost cea mai mare ratare a meciului. Daca prima repriza a avut ceva ocazii de poarta, in partea a doua a jocului, actiunile au cam lipsit. Pavel, tehnicianul lui FC Willy a trimis in teren o alta echipa, in timp ce Trofin a pastrat in teren o parte din veteranii echipei. Cand toata lumea astepta fluierul de final al centralului Emil Voicu, Matei l-a vazut iesit dintre buturi pe Ursachi si a trimis cu bolta peste acesta, restabilind egalitatea: 1-1. La doar cateva secunde de la gol, Voicu a fluierat finalul partidei, un joc bun de pregatire, care i-a solicitat pe toti fotbalistii care au evoluat ieri. La finalul acestei saptamani, ambele divizionare C vor pleca intr-un stagiu de pregatire: FC Willy la Darmanesti iar Pambac la Vatra Dornei.

Pambac: Pozinarea – Apreotesei, Nichifor, Bolfa, Hanga, L. Andries – Botezatu, Ferica, Hurdubei – Zara, Cimpanu. Dupa pauza, Iulian Trofin a trimis in teren restul componentilor lotului.

FC Willy: Stelea – Istoc, Goian, Pintilie – Burghelea, Pavaluta, Apostu, Lipovanu, Marasteanu – Capusa, Wu Wei. In partea a doua a jocului au intrat pe teren si ceilalti fotbalisti.

Scris de Cristi SAVA

Alte articole