Desi este consilier local al Partidului Social Democrat din Onesti, fostul primar al municipiului Emil Lemnaru s-a abtinut la votarea a doua proiecte de hotarâre propuse pe ordinea de zi a sedintei extraordinare a Consiliului Local, in timp ce colegii sai de partid au votat pentru.

La dezbaterea proiectului pentru aprobarea trecerii unor sectoare de drum pe care s-a proiectat extinderea intravilanului, din administrarea Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din România (CNADR) în administrarea Consiliului Local Onesti Emil Lemnaru a avut o pozitie foarte dura si critica, mentionând:

„Aceasta companie este total neserioasa cu municipiul nostru! Avem pe teritoriul Onestiului 16 km de drumuri nationale, ce au fost trecute la CNADR si timp de peste 2 ani de zile nu s-a facut nimic pentru reabilitarea lor. Din 2004 Onestiul nu a primit nici un sprijin de la aceasta companie. In 2012 ne-am hotarât noi sa facem aceste drumuri din disperare, am luat un credit dar in urma schimbarilor care au avut loc nu s-a facut nimic.

PUBLICITATE

Aceste portiuni de drumuri nationale au fost date din nou CNADR si iarasi nu s-a realizat nimic! Cade in responsabilitatea municipalitatii sa reparam aceste drumuri iar prin noua solicitare, cream probleme orasului. In loc sa rezolvam lucrurile, noi le ingreunam!”.

Emil Lemnaru s-a abtinut si la votarea proiectului de hotarâre privind aprobarea finantarii organizarii Zilei Internationale a Persoanelor Vârstnice la 1 octombrie 2015 la Sala Polivalenta “Nadia Comaneci” din Onesti (ce a fost votat de catre restul consilierilor locali onesteni). El a mentionat:”Este anapoda organizarea acestei festivitati la Sala Polivalenta. Pensionarii sunt oameni foarte in vârsta, ei se misca greu si noi ii suim pe scena acolo ca sa le dam o punga cu bomboane! In plus, auditia unui spectacol acolo este execrabila datorita faptului ca Sala Polivalenta are mult metal.

Trebuie un cadru ambiental pentru spectacolul dedicat pensionarilor sustinut de Irina Loghin si Casa de Cultura a Sindicatelor din municipiu ofera acest lucru, are peste 700 de locuri. Iar pentru sarbatorirea familiilor care au implinit 50 de ani de la casatorie intimitatea pe care o ofera sala de receptii de la Primaria municipiului este altfel decât la <>. Sa se lase lucrurile cum au mers ani de zile inainte!”

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Desi nu am o parere foarte buna despre fostul primar, sunt in total de acord cu NU ! Timp de 8 ani de zile am locuit in Brasov si veneam la cel putin doua saptamani acasa in Onesti. Imi dadeam seama cand intram in judetul Bacau, si nu mai zic cand eram in municipiul Onesti. Sunt strazi care nu au fost reabilitate din 90. Ce sa mai vorbim de simplul fapt ca intre blocuri balariile sunt de 1 m inaltime. Daca vor mai fi facute 2-3 proiecte cu schimbari de tevi sau introducerea cablurilor prin pamant, in curand nu o sa mai pot intra in scara. Asa de rau s-a ajuns. Pacat ca nu sunt acasa sa adaug si niste poze. In 25 de ani si-au batut joc de orasul Onesti. E mai rau ca in Valea Jiului.. Cand eram copil imi doream sa fiu inginer la RAFO, Carom ! INGINER AM AJUNS DAR IN GERMANIA, acasa nu pot fi apreciat si nici macar nu am unde sa muncesc in Onesti ! imi pare rau dar asta e adevarul !

LĂSAȚI UN MESAJ