La data de 10 octombrie, în jurul orei 10.30, în urma activităților desfășurate, polițiștii au depistat în flagrant un minor de 14 ani, în timp ce alerga pe strada Eternității din Bacău, având asupra sa o poșetă de damă.

Polițiștii au depistat că geanta aparține unei femei de 66 de ani din Bacău care se deplasa pe strada respectivă și lăsase pentru scurt timp geanta din mână.

Bunul sustras a fost restituit persoanei vătămate.

În urma extinderii cercetărilor a rezultat că minorul în cauză, la data de 9 octombrie a.c., în jurul orei 15.30, în timp ce se deplasa pe strada Eternității, prin agresiune a deposedat o bătrână de 91 de ani, de o sacoșă în care avea mai multe bunuri personale și suma de 5 lei.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt și tâlhărie, minorul urmând să fie prezentat Serviciului de Medicină Legală Bacău pentru a se pronunța cu privire la discernământul acestuia.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ