Alaturi de darurile dumnezeiesti primite de credinciosi la Sfânta Liturghie a Nasterii Domnului, in Biserica “Sfânta Treime” din Cimitirul Central al municipiului Bacau a venit Mos Craciun cu daruri pentru cei mici si cei mari.

Prin grija parintelui-paroh Vasile Sova, si cu ajutorul unor crestini cu inima mare, vineri, 25 decembrie, cei prezenti in acest lacas de rugaciune au primit daruri dulci si binecuvântate. Acestia, la rândul lor, au oferit cântari si colinde intregind atmosfera de sarbatoare.

“Dintotdeauna, in preajma sarbatorilor crestine, Biserica isi dezvaluie misiunea sa caritabila, aducând bucurie si sus]inându-i totodata pe cei care-i trec pragul. Anul acesta, cu binecuvântarea IPS arhiepiscop Ioachim, l-am primit in biserica pe Mos Craciun care, prin darurile sale, a trezit unora amintirile si sentimentele copilariei, iar altora bucurii de nedescris” a subliniat pr. Vasile Sova la sfârsitul evenimentului.

PUBLICITATE

De altfel, sfin]ia sa, in cuvântul sau de inva]atura, a facut apel la iubirea aproapelui, esen]a acestor sfinte sarbatori, Craciunul fiind un timp al inlaturarii urii si a dusmaniei din sufletele oamenilor, “poveri care-i infrâng si altereaza chipul lui Dumnezeu din ei”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ