După o pauză de trei ani, Aeroportul Internațional „George Enescu” din Bacău a reintrodus zborurile „de vacanță” de tip charter.

„Doi mari operatori de pe piața turistică din România, Christian Tour și Palarela 45, au venit cu oferte către cea mai căutată destinație de concedii de vară: Antalya – Turcia. Primul avion tip charter din sezonul de vară a decolat marți seara de la Aeroportul Bacău”, explică Dorian Pocovnicu, director pentru Dezvoltare, Investiții și Marketing.

Cursa va fi efectuată până la mijlocul lunii septembrie, cu o aeronavă aparținând companiei Tailwind. Aceast va decola către Antalya în fiecare zi de marți, la ora 19.25.

Din 17 iunie este programată o a doua cursă charter, tot spre Antalya, în fiecare zi de luni, de la ora 12,30, cu o aeronavă aparținând companiei Blue Air. Și aceasta este inclusa în graficul de zbor al Aerportului Internațional „George Enescu” până la mijlocul lunii septembrie.

„Interesul turiștilor din județul Bacău, dar și din cele învecinate pentru aceste curse s-a dovedit a fi foarte ridicat, operatorii turistici confirmând că primele curse au fost rezervate în totalitate încă de la începutul anului, arată Dorian Pocovnicu. Pentru sezonul de vară din 2020 se preconizează deja introducerea altor destinații pentru acest tip de zbor.”


PUBLICITATE