La data de 10 septembrie a.c., polițiștii Poliției Orașului Buhuși au fost sesizați de către un bărbat cu privire la săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Din verificările polițiștilor a rezultat că o persoană necunoscută i-a solicitat bărbatului în cauză să-i livreze un colet de la o femeie de 76 ani, din orașul Buhuși.

Aceasta i-a înmânat bărbatului un pachet și suma de 300 ron, afirmând că o persoană necunoscută a înștiințat-o cu privire la faptul că i-a murit un nepot și trebuie să-i trimită o sumă de bani.

PUBLICITATE

Bărbatul a recunoscut metoda ACCIDENTUL și a prezentat situația identificată polițiștilor care, cu sprijinul polițiștilor de investigații criminale, au fost organizat un flagrant în urma căruia a rezultat identificarea și reținerea unui tânăr de 19 ani, din Bacău, bănuit de comiterea infracțiunii de înșelăciune.

În urma prezentării tânărului de 19 ani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buhuși cu propunere de arestare preventivă, a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ