La data de 03 septembrie a.c., în jurul orei 17.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Bacău au oprit în trafic, un bărbat de 31 de ani, care aflăndu-se la volanul unui autoturism, într-o coloană de autovehicule, folosea claxonul in mod abuziv.
Bărbatul nu a putut prezenta niciun document, iar din verificările efectuate polițiștii au stabilit că cel în cauză figureaza cu dreptul de a conduce suspendat.

La data de 03 septembrie a.c., în jurul orei 16:00, pe DN2-E85, în localitatea Filipești, polițiștii au depistat un localnic de 55 de ani, care conducea un autoturism în timp ce avea o concentrație de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, rezultată în urma testării alcoolscopice.
Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Județean Bacău unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost intocmit dosar penal sub aspectul sâvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

La aceeași dată, în jurul orei 19:00, pe DN2-E85, în localitatea Valea Mică, polițiștii au depistat un bărbat de 58 de ani, din Bacău, care conducea un autoturism cu viteza de 72 km/h în interiorul localității.
Bărbatul emana halenă alcoolică și în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Județean Bacău unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost intocmit dosar penal sub aspectul sâvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

PUBLICITATE

Tot sub influența băuturilor alcoolice se afla și un tânăr de 26 de ani, din Bacău.
El a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier Bacau, în jurul orei 20.00, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Bârladului.
Rezultatul testării sale cu aparatul etilotest a fost de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Din verificări polițiștii au stabilit că tânărul în cauză are permisul de conducere suspendat din anul 2015, fiind cercetat pentru conducere sub influența alcoolului.
Polițiștii au întocmit dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ