Depistați în timp ce conduceau mopede, fără a poseda permis

La data de 21 iunie a.c., polițiștii din comuna Podu Turcului, au depistat un minor de 16 ani, care conducea un moped, pe raza localității Hanţa, din comună, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Din verificările efectuate de polițiști a mai rezultat că vehiculul în cauză nu era înregistrat.
În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere a unui vehicul neînregistrat şi conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 21 iunie a.c., polițiștii din comuna Traian au oprit în trafic un moped care se deplasa pe raza comunei, fără ca cel ce conducea mopedul să poarte cască de protecție.
Polițiștii au stabilit că mopedul era condus de un minor de 15 ani, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

PUBLICITATE

La data de 21 iunie a.c., polițiștii au oprit pentru control un moped, care circula pe DJ 252 E, din comuna Răcăciuni.
Din verificările efectuate a rezultat că bărbatul de 47 de ani, care conducea mopedul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Conducea un autoturism în timp ce avea o concentrație de 0,92 mg/l alcool pur in aer expirat

La data de 22 iunie a.c., în jurul orei 03.00, patrula auto de siguranţă publică din cadrul Secţiei 2 Poliţie Bacău, aflată în serviciul de patrulare pe strada Calea Moldovei din Bacău, au oprit pentru control un autoturism, la volanul căruia a fost identificat un bărbat de 34 de ani, din Buhuși.

Conducătorul auto emana halenă alcoolică și a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,92 mg/l alcool pur in aer expirat, iar ulterior a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ