Un angajat al Companiei Regionale de Apa Bacau (CRAB) si doi specialisti angajati pentru proiectul de reabilitare a statiei de tratare a apei Caraboaia au fost audiati in instanta in dosarul de trafic de influenta deschis pe numele a doi afaceristi din Galati din asocierea de firme care a câstigat proiectul.

Audierea lor s-a impus in contextul in care acuzatiile de trafic de influenta faceau referire si la persoane din conducerea CRAB. Mai concret, cei doi oameni de afaceri sunt cercetati pentru ca ar fi pretins si primit bani de la un partener de afaceri bacauan pentru a interveni, printre altele, pe lânga persoane cu functii in CRAB in vederea semnarii si derularii contractului.

`“Nu s-a pus problema rezilierii contractului incheiat intre CRAB si asocierea celor trei firme. Pe 16 ianuarie m-am intâlnit cu inculpatii, dar nu au oferit si nici nu le-am cerut vreo suma de bani. Nici alte persoane din CRAB nu le-au cerut bani, cel putin in prezenta mea. CRAB nu avea niciun interes sa nu deruleze acest proiect. Dimpotriva, se pierdea finantarea daca nu se derula”, a explicat managerul de proiect, Elena F.

PUBLICITATE

Alti doi ingineri angajati pentru derularea proiectului au sustinut ca nu au cerut si nici nu li s-au oferit bani.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. La cata golaneala este in aceasta societate ,companie ,ce-o fi?Sunt multe semne de intrebare,mai nou se dau bani ,”alesilor”,prin decizie judecatoreasca,totul din banii platii de locuitorii Bacaului,pret foarte mare,dar nimeni si nimic nu le stau in cale.

LĂSAȚI UN MESAJ