Noul Consiliu de Administrație (CA) al Societății de Investiții Financiare (SIF) Moldova, ales în Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) de marți, 4 aprilie, l-a desemnat în funcția de președinte pe economistul Costel Ceocea, reales, practic, pentru un nou mandat de patru ani (2017 – 2021).
Vicepreședinte al SIF Moldova a fost desemnat Octavian Claudiu Radu.

AGA a hotărât, în acest an, separarea funcției de președinte de funcția de director general, astfel, încât noul director general este acum Liviu-Claudiu Doroș, iar director general adjunct Cătălin-Jianu-Dan Iancu.

O noutate rezultată din lucrările AGA este și că noul CA are acum numai cinci membri, față de șapte în fostul CA, pentru un mandat de patru ani.

PUBLICITATE

O hotărâre importantă a Adunării Generale este și valoarea dividendului brut pentru exercițiul financiar 2016, care este de 0,044 de lei pe acțiune.

Despre celelalte hotărâri ale AGA vom reveni cu amănunte.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ