La data de 27 iuni a.c., în jurul orei 14.30, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui accident rutier cu victim pe strada Bicaz.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că o femeie de 52 ani, din comuna Roșiori, care conducea o autoutilitară pe strada Bicaz, în localitatea Bacău, a surprins și accidentat un minor de 7 ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.

Minorul a fost transportat la Spitalul Județean Bacău, pentru îngrijiri medicale și a rămas internat.

PUBLICITATE

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Pentru prevenirea implicării copiilor în accidentele rutiere, Poliţia recomandă părinţilor să-i înveţe pe cei mici să circule numai pe trotuare, să nu traverseze drumurile publice prin alte locuri decât prin cele special amenajate şi semnalizate prin indicatoare sau marcaje, să nu se joace pe partea carosabilă a drumurilor publice, să nu se angajeze în traversarea căilor rutiere în fugă, prin faţa sau spatele autovehiculelor staţionate ori a mijloacelor de transport în comun oprite în staţii.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ