În dimineaţa zilei de 23 iulie 2015, ora 08:30, Poliţia mun. Moineşti a fost sesizată de către Spitalul municipal de Urgenţă Moineşti, despre faptul că un minor de 4 ani din Moineşti, jud. Bacău, a fost victima unui accident de circulaţie.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Moineşti, care în urma cercetărilor, a constatat următoarele:

În timp ce un bărbat de 40 de ani din mun. Moineşti conducea regulamentar un autoturism pe str. Lucăceşti, din mun. Moineşti, din direcţia Moineşti-Zemeş, a surprins şi accidentat un băieţel care s-a angajat în fugă în traversarea străzii de la dreapta spre stânga, prin loc nemarcat şi nepermis.

PUBLICITATE

În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a copilului, care a fost transportat la Spitalul Mun. de Urgenţă Moineşti, fără a necesita internarea.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care a fost condus la Spitalul Mun. Moineşti, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti cu propuneri procedurale.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ