Centrul scolar de Educatie Incluziva numarul 2 Comanesti a organizat în data de 16 iunie 2016, Simpozionul Judetean de creatie literara si artistico-plastica „Copiii îmbratiseaza natura“ – Editia I, înscris in CAEJ 2016 la pozitia 7, Domeniul ecologie si protectia mediului.

Alaturi de cadrele didactice de la C.S.E.I. Nr. 2 Comanesti, au participat reprezentanti ai ISJ Bacau, D.G.A.S.P.C. Bacau, reprezentanti ai comunitatii locale, cadre didactice, elevi si parinti.

În cadrul simpozionului a fost organizata o expozitie cu lucrarile participantilor din judetele: Arad, Constanta, Bistrita-Nasaud, Botosani, Vaslui, Suceava, Teleorman, Hunedoara, Dâmbovita, Gorj, Bucuresti, Ialomita, Drobeta-Turnu Severin, expozitie ce va fi deschisa pâna la data de 1 iulie 2016. Initiatorii proiectului sunt: dl. director Acsente Teddi Constantin, director adjunct Stamate Iuliana, profesor psihopedagogie speciala Craciun Roxana-Mihaela si profesor-educator Popescu Carmen.

PUBLICITATE

Scopul proiectului este de a cultiva interesului copiilor fata de protejarea mediului înconjurator si necesitatea adoptarii unui comportament adecvat îmbunatatirii relatiei om-natura prin stimularea potentialului creativ al prescolarilor si scolarilor prin intermediul artelor plastice si literaturii, valorificând cunostintele dobândite anterior.

Director, prof. Acsente Teddi Constantin


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ