16 iulie 2024
SportConstantin Popovici ratează semifinalele la Campionatele Mondiale de Sărituri în Apă

Constantin Popovici ratează semifinalele la Campionatele Mondiale de Sărituri în Apă

La Campionatele Mondiale de Natație desfășurate în Doha, Qatar, sportivul român Constantin Popovici nu a reușit să se califice în semifinalele probei de sărituri în apă de la platformă (10 metri), clasându-se pe locul 40 în calificări.

Popovici a acumulat 257,10 puncte din șase sărituri, ratând astfel șansa de a avansa în runda următoare. Ultimul sportiv care a reușit să prindă semifinalele a fost italianul Andreas Sargent Larsen, cu un total de 365,85 puncte. Semifinalele și finala acestei probe vor avea loc sâmbătă.La Campionatele Mondiale din Fukuoka, anul trecut, Constantin Popovici s-a clasat pe locul 18 la platformă.

Echipa României este reprezentată de opt sportivi, cinci înotători și trei săritori în apă, la această competiție.

Popovici și Cătălin Preda vor participa la concursul de sărituri de la mare înălțime, programat pentru 13 și 15 februarie.

Campion mondial en titre la sărituri de la mare înălțime, Popovici și vicecampionul mondial Preda au demonstrat deja o formă deosebită la Auckland, în ultima etapă a circuitului mondial Red Bull Cliff Diving din luna ianuarie. Popovici, reprezentând CSM Bacău, a câștigat Trofeul King Kahekili, în timp ce Preda (CSA Steaua) s-a clasat al patrulea în clasamentul general, după ce a obținut locul al doilea la Auckland.spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri