Consiliul Local Onesti a fost convocat in sedinta ordinara. Pe ordinea de zi se afla mai multe proiecte de hotarâre, intre care amintim cel privind aprobarea rectificarii bugetului local al municipiului Onești pe anul 2015 si cel referitor la punerea în aplicare a creșterii salariale prevazute de O.U.G. nr.27/2015 pentru presonalul angajat în aparatul permanent al consiliului local.

De asemenea, va avea loc desemnarea reprezentantilor Consiliului Local Onesti în consiliile de administratie ale unitatilor de învatamânt din municipiu pentru anul scolar 2015-2016, va fi completata si aprobata organigrama si statul de functii ale Directiei Generale de Asistenta Sociala Onesti si se va modifica Hotarârea Consiliului Local privind aprobarea Programului de acordare a ajutoarelor de urgenta.

Consilierii vor mai dezbate proiectele privind aprobarea unui Plan Urbanistic de Detaliu în Municipiul Onesti – construire pensiune turistica în str. Casinului nr.2 si  cel privind aprobarea trecerii unor sectoare de drum pe care s-a proiectat extinderea intravilanului din administrarea Companiei Naționale de Autostrazi și Drumuri Naționale din România SA – Direcția Regionala de Drumuri și Poduri Iași în administrarea Consiliului Local al Municipiului Onesti.

PUBLICITATE

Mentionam ca sedinta Consiliului Local Onesti de joi, 27 august, vine si cu dezbaterea a doua proiecte de hotarâre in sprijinul pensionarilor municipiului: pentru acordarea accesului gratuit la Strandul Municipal Onesti si pentru accesul gratuit al acestora la filmele ce ruleaza la Cinematograful ”Capitol” în fiecare zi de miercuri, în limita locurilor disponibile.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ