La data de 22.09.2015, lucratorii Postului de Politie Hemeius, judetul Bacau, au desfăsurat o actiune pe linia disciplinizarii participantilor la traficul local in special biciclisti, cărutasi, mopedisti si conducatori de utilaje agricole.

Cu aceasta ocazie a fost depistat un tânăr, în vârstă de 24 de ani, domiciliat in satul Fântânele comuna Hemeius, judetul Bacau, in timp ce conducea pe drumurile publice, in interiorul localitatii Fântânele, un moped fără a poseda permis de conducere.

Pe numele acestuia s-a intocmit dosar de cercetare penala sub aspectul săvârsirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule,, faptă prev. si ped. de art. 335 alin. 1 din c.p.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ